Snijgegevens calculator

wanneer Snijgegevens Calculator Download is het een kleine, vrij calculator techniek gebied gewijd aan de snijwerktuigen en machinebesturing in CNC frezen. Na het berekenen van de gemiddelden, kunnen afzonderlijke variabelen worden gemodificeerd en freeware toont geeft de nieuwe resultaten.

Berekening van snijgegevens Download: calculator voor het werken met freesgereedschappen

De snijgegevens calculator berekent de snijsnelheid, voeding per tand en per minuut, en de snelheid voor CNC en werktuigmachines. Per Enter-toets of de pijltjestoetsen op de wijziging plaatsvindt in de respectieve volgende veld. Natuurlijk kan de gebruiker ook kiezen voor een muisklik een veld. Door op de spatiebalk verwijdert alle inzendingen en met de escape-toets snijdata calculator wordt beƫindigd.

Snijgegevens Calculator Download

Snelle selectie van de velden via sneltoetsen

De onderstreepte letters zijn zogenaamde sneltoetsen. Wanneer de gebruiker de betreffende toets functioneert, gaat de aanwijzer naar het gerelateerde veld of specifieke actie wordt uitgevoerd. Door te klikken op het vraagteken, kunt u een beetje hulp, waarin de belangrijkste onderdelen van het programma kort uitgelegd te krijgen. volgend maten ontvangt de snijgegevens computer data:

  • Snijsnelheid Vc (m / min)
  • Diameter D (mm)
  • Draaisnelheid N (-1 / min)
  • Aanzet Vf (mm / min)
  • Toevoersnelheid per snijtand fz (mm)
  • tanden z

De snijgegevens berekent automatisch ontbrekende waarden

De snijsnelheid, de diameter en de snelheid hangt uiteraard nauw verwant. Als een van de drie waarden wordt veranderd, de freeware berekent automatisch de andere twee nieuwe. Vergelijkbaar met de sectionele data computer met voedingssnelheid, de aanvoer per snijtand en tandnummer eerste: zodra twee van de drie items zijn gemaakt, de kleine calculator presenteert de ontbrekende waarde en voert deze in het betreffende veld. freesmachines Moderne CNC draaien van een met voer snelheden tot 100 meter per minuut en een snelheid van 100.000 per minuut. De meeste, maar de huidige waarden nog steeds ver onder. Andere oplossingen voor de industrie van de technische ruimte zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden.

map