met de Schoenherr Calendar Download behoudt u alle data in het oog. De freeware geeft een jaarlijkse kalender in PDF-formaat voor afdrukken op papier. De kalenders wachten in diverse uitvoeringen in de maten A4 en A3 op het gebruik ervan.

Schoenherr Calendar Download met verschillende jaarlijkse kalenders

De Schoenherr kalender 2017 omvatten anders ontworpen kalender. Optioneel, heb je het hele jaar of zes maanden in één oogopslag in het achterhoofd. Vijf verschillende design templates en gemarkeerd Holidays vergemakkelijken van de jaar- en planning. De PDF-kalender zijn beschikbaar in staand en liggend formaat af te drukken. Praktisch: In aanvulling op de kalender kan worden gevonden in de freeware vakantieperiodes en feestdagen voor alle Duitse deelstaten en meer recent een speciale Bridge Day kalender voor elke vakantie dag koopjesjagers.

De gratis Schoenherr Calendar blijken nuttig hulpmiddel is bij het plannen van afspraken, taken, vakantie of festivals. Dankzij het veelzijdige ontwerp en drukwerk formaten tot A3, de Schoenherr verwacht dat bijna alle denkbare toepassing kalender 2017 te dekken

Schoenherr Calendar Download