de kalenders te downloaden brengt gebruikers een compacte en heldere scheduler op de thuis-pc. De naam lijkt op het eerste gezicht treffend, maar achter de ogenschijnlijk kleine kalender te verbergen vele slimme functies. Van synchronisatie met andere agenda's via verschillende plannen en herinnering opties te ondersteunen voor de export en import.

goed georganiseerd met de agenda's Download

De kleine kalender boekje dat elke uitvoering rond gebruikt, zijn allang vervangen door digitale kalender. Veel van deze Reminder Software Downloads zijn grote programma's die beginners snel kunnen overweldigen door hun complexiteit. Als u de waarde van een kleine, beheersbare gereedschap wordt optimaal geleverd met het downloaden van agenda's. Echter, de eerste indruk misleidend een beetje, want ondanks de eenvoudige presentatie is in de kalender een omvangrijke gereedschapskist. Achter bij de concurrentie, moet de functie dan ook niet verbergen.

kalenders te downloaden

Met Kalenders optimale scheduling tool voor beginners

Developer Daniel Manger heeft een tool met dit schema, die perfect geschikt is voor beginners gemaakt. Dus als nu pas kon worden gescheiden van zijn kalender boek, is in goede handen. Het programma biedt ook geen speciale eisen voor de PC. De kalender kan worden geïnstalleerd op Windows XP, Vista, 7, 8 en 8,1, mits men beschikt over administrator rechten. Voor Linux-fans, is er de mogelijkheid om de planner te gebruiken via een emulator. Na het downloaden van de Kalenderchens aan de gebruiker presenteert een klassieke kalenderweergave. Aangezien het instrument moet worden gehanteerd, is meteen duidelijk. Dus organiseren, beheren en het creëren van nieuwe evenementen een briesje. Door te dubbelklikken op de desbetreffende dag van de afspraak wordt ingevoerd. Nu is er tijd, plaats en datum van het type, dat is het. Wie wil kan de Appointment Manager zetten op het bureaublad om altijd alle data in een oogopslag.

Kalenders Download Features

Herinnering software ondersteunt vele soorten evenementen

Indien nodig kan ook regelmatig evenementen zoals de wekelijkse sport of taalcursus worden gestoken. Evenzo jaarlijks terugkerende gebeurtenissen, zoals verjaardagen, gedefinieerd en voorzien herinneringen. Omdat de kalender automatisch berekend de leeftijd ding van vergeten verjaardagen vriendin en de jaarlijkse giswerk met betrekking tot de leeftijd van het verleden. Daarnaast kan de kleine drukke agenda afspraken die over meerdere dagen in te schrijven - wat de vakantie planning voordeel. Bovendien kan to-do lijsten worden aangemaakt, notities en geïntegreerde wekker en ei timers zijn voorzien. Bovendien kan de gebruiker zien Vakantie School, maanstanden en time conversie data.

synchroniseren, export en import van afspraken

Plezierig is de mogelijkheid om meerdere agenda's te synchroniseren met elkaar. Dit is handig als u wilt synchroniseren, bijvoorbeeld, data met je partner. Zo kunt u, maar ook de kalender zowel op het werk of thuis en op het Android-apparaat en altijd alle agenda's up-to-date. De synchronisatie en daarmee de persoonlijke informatie wordt beschermd door end-to-end encryptie. Daarnaast is de export en import van alle data is mogelijk. steunde dit CSV, VCS en ICS formaten.

Beperkingen van kalenders

Als je van de software, een kleine startkosten verschuldigd.