de Gratis PDF Converter Download maakt zijn naam en nuttig als een gratis converter voor verschillende documentformaten. De Freeware gedaan, hetzij als download of als een online PDF Converter, afhankelijk van uw smaak van de gebruiker.

Download PDF Converter ondersteunt vele bestandsformaten

Voor welke van de twee opties die u vast te stellen, de Free PDF Converter] converteert bijvoorbeeld documenten van Word naar PDF, maar domineert ook de tegenovergestelde richting en converteert PDF naar Word-bestanden, zoals het aantal downloads van PDF besturingssoftware. Echter, de converter processen niet alleen lokaal opgeslagen bestanden, maar zet ook de geraadpleegde online bestanden in PDF's, waarvan het adres in kwestie alleen moeten worden ingevoerd.

PDF converter beschikbaar om te downloaden, en Web App

een lijst van alle ondersteund door de gratis PDF Converter Download gratis PDF Converter of de Web App bestandsformaten, blies elk frame hier, dus kan worden gevonden in de downloadsectie een link naar een bijbehorende lijst met de fabrikant. De verwerkte bestanden zijn de converter in elk geval ofwel als een gewone PDF of PDF / A, of zet het om in PNG, JPG en TIFF-afbeeldingen.

pdf converter freeware bestandsformaten voor velen

De conversie proces in deze zaak loopt in de makkelijkst mogelijke manier: Kies eerst het originele bestand, waarna de gratis PDF converter deze te uploaden naar de server en een validatie neemt. Het resultaat is positief, de gewenste output formaat, klik op de knop Converteren en de conversie wordt gestart. De afgewerkte document, vervolgens handmatig te laden u de computer naar beneden, laat het automatisch een e-mailadres verzenden en slaat deze direct in Google Docs.

Gratis conversie en PDF

Analog breidt het omzetten van PDF-output-bestanden. Hier wordt de PDF Converter onderverdeeld in verschillende tabbladen, moet u de volgende output opties beschikbaar:

  • PDF to Word - zijn DOCX, DOC en RTF van
  • PDF to Excel - is XLSX en XML
  • PDF naar PowerPoint - uitgangen PPTX
  • PDF naar beeld - zijn PNG, JPG en TIFF

Een laatste tab zorgt vooral voor gebruikers met een trage internetverbinding de kans om hun bronbestanden in te dienen via e-mail van de fabrikant van de converter en krijgen gestuurd na verwerking van de PDF-bestanden via e-mail. Afhankelijk van het omzettingsproces Gratis PDF Converter Download gebruik, evenals een gratis PDF Converter Web App're met behulp van verschillende e-mailadressen om de omzetting te vergemakkelijken.

Iets vervelende wachttijd moet rekening worden gehouden met

Welke omzettingen kunnen ook worden gebruikt als gratis PDF Converter, de conversie loopt vrij snel en op een eenvoudige manier. Maar je moet leven met een time-out als gebruikers van de gratis versie, zoals bekend is uit one-click-hosters. Dit voorkomt conversie naar een bestand voor de eerste 15 minuten, het hergebruik van de dienst, na de tweede omzetting, de wachttijd wordt verlengd tot 26 minuten enz. Daarnaast is de PDF converter elke knits als freeware slechts één bestand tegelijk aan. Degenen die willen om zich te ontdoen van deze beperkingen te krijgen, voor de fabrikant biedt een verscheidenheid aan abonnement modellen.

Gratis PDF Converter Web App

Download versie van de converter niet meer beschikbaar

Voorts moet het zo zijn dat de download-versie van Free PDF Converter officieel niet langer aangeboden en niet verder zal navenant worden ontwikkeld. Bovendien is dit was constant in de test van het script foutmeldingen, maar werd hun dienst doen toch. Toch is het aan te raden om de PDF te gebruiken uitsluitend comfort in het belang van Web App te zetten. Beide versies van de omzetter staan ​​voor gebruik, maar dit is niet te veel van een negatieve factor te wijten aan de zeer eenvoudige en intuïtieve bediening bovendien enkel in het Engels - vooral gezien de grote verscheidenheid van ondersteunde bestandsformaten.

Beperkingen van gratis PDF Converter

Geen batch-conversie; Wachttijd na elke conversie.