Met Word-sjablonen voor gratis biedt Microsoft honderden templates gratis voor uw eigen tekstverwerker op. Thematisch, de Word-sjablonen te dekken zeer verschillende gebieden, zoals agenda's, brieven, rapporten, facturen, uitnodigingen of zakelijke memo's en vertegenwoordigen een aanbevolen schatkamer voor Word-gebruikers.

Praktisch en chique Word-sjablonen gratis te downloaden

De software gigant Microsoft gepresenteerd met het woord vormen op een indrukwekkende manier de veelzijdigheid en prestaties van onze eigen tekstverwerker. Een breed assortiment voor bijna alle toepassingen is in overeenstemming met de Word-sjablonen beschikbaar als gratis download. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen op de sjablonen zoals ze netjes gecategoriseerd en tap waaronder een aantal in eerste instantie niet verwacht in een tekstverwerkingsprogramma. Niet alleen klassieke modellen, zoals een begeleidende brief voor uw CV of een eigen briefhoofd zijn in de template collectie mee, maar ook bijvoorbeeld reizen brochures, faxvoorbladen, gebeurtenis vliegers, fotokalenders en geïllustreerd seizoen kalender. Zelfs voor studenten Microsoft houdt bij de hand een aantal handige sjablonen, waaronder voor de dagelijkse lesplannen.

Word-sjablonen gratis te downloaden

Gratis Word-sjablonen voor persoonlijke en zakelijke doeleinden

De gratis Word-sjablonen gedeeld door Microsoft verschillende thematische gebieden om fret uit de sjablonen zijn afhankelijk van de toepassing snel en gemakkelijk. De chique ontworpen en handige sjablonen geven de gebruiker veel tijd en naar het werk. Meer dan 25 categorieën helpen om overzicht te creëren. Het Woord gebruiker heeft de volgende gebieden om uit te kiezen: Rapporten, onderwijs, brieven, brochures, budgetten, ontwerpen, diagrammen, faxvoorbladen, fotoalbums, flyers, kalenders, kaarten, kaarten, lege, cv's, lijsten, menu's, Nachverfolgungslisten, natuur, planners, affiches, verslagen, agenda's. Schema's, bedrijven, tijdschema's en certificaten.

Memo's, notulen en agenda's te vereenvoudigen het leven op kantoor

de Word-sjablonen kunnen ook vrij goed gebruik van het leven op kantoor te zijn. De dagelijkse, hun werk kunnen worden vereenvoudigd onder andere, met sjablonen voor memo's, notulen en agenda's. Als u een sjabloon selecteert, ontvangt de gebruiker een preview van de template lay-out en een beschrijvende tekst. Deze beschrijvingen worden helaas soms anders lopen dan een beetje kort. De templates kunnen in Word Online worden geopend voor Chrome direct. De gebruiker moet zijn, om online, in voorkomend geval, met een Microsoft-account.

Word-sjablonen gratis te downloaden

Geen goede zoeken en sorteren functies beschikbaar

Helaas, moet de gebruiker afzien van het vinden van de gewenste templates voor een goede zoek- en sorteerfuncties. U kunt zoeken naar de juiste template alleen via de betreffende categorie. On-informatie voor welke versie van Word de respectievelijke templates zijn geschikt, Microsoft ook afgezien. By the way: Analog zijn ook beschikbaar Excel templates voor gratis en PowerPoint templates voor gratis in onze software catalogus klaar. Uitstekende template repository voor tekst werknemers Microsoft biedt op haar website een aantal sjablonen Word-sjablonen gratis te downloaden op. Er zijn de belangrijkste thema's op school, kantoor of gezinsleven geschikte templates die een mogelijke brede waaier van onderwerpen. Met de formulieren gebruikers vinden sjablonen voor allerlei soorten documenten in een mum van tijd en sla het dus om voortdurend het wiel opnieuw uitvinden. De tijdrovende creatie van een aantrekkelijke lay-out is niet nodig.