de Standard Line Gratis Loon & download content faciliteert met name kleine en middelgrote ondernemingen om de salarissen van hun werknemers te beheren. De virtuele payroll accountant te dien einde, onder meer, de stamgegevens van het personeel, alsmede van de gezondheid en sociale verzekeringen.

Standard Line Gratis Loon & Content download voor payroll in bedrijven

De multi-tenant helper is ook geschikt voor flexibele werktijden en berekend tijdens waarop zowel in afwezigheid van elke werknemer. Daarnaast is de Standard Line brengt beloning & Content downloaden een wizard voor het berekenen van tax-free supplementen voor zon- en feestdagen, alsmede voor beursgenoteerde weekend uur met de computer.

Standard Line Gratis Loon & amp; download content

Oprichting van loonbelasting aangifte via ELSTER

Standard Line Gratis Loon & Content verslagen over de loonbetalingen via ElsterFormular de belastingdienst, gecreëerd verwante documenten en gefaciliteerd door DATEV-interface gegevensoverdracht naar externe accountant. de digitale payroll accountant wordt aangevuld met de certificering van de ITSG.

Berekening van gratis aandelen voor zondag, vakantie en 's nachts toeslagen

Het loon boekhoudprogramma stelt het management van 999 klanten, een onderverdeling van medewerkers van payroll ruimtes en een agenda-item door personeelsnummer. Andere interessante functies voor bedrijven zijn onder de Weergave van de totale of overwerk kalender tijdens de verwerving en SFN Wizard om de fiscale en sociale-gratis aandelen voor zondag, vakantie en nacht toeslagen berekenen. Vaste beloning data naar een geselecteerde bestemming maand opgeslagen. Nuttig ook industrie-specifieke berekeningen gesteunde commerciële gegevens te bewijzen.

Standard Line loon & Content toont vakantie tafels en ziekteverzuim

Extra individuele berekeningen kan de de gebruiker te definiëren types job en formules. De druk van de salarisadministratie kan in eindeloze zakken en losse vellen vormen. talrijk statistische analyse kan worden opgeroepen, bijvoorbeeld, vakantie en vakantie rechten overzichten, ontbreken lijsten, urenstaten en rekeningen verjaardag en jubileum lijsten. Andere functies zijn onder meer het beheer van het jaarsalaris rekeningen, flexibele werktijden accounts, herberekening van de tarieven tot en met april van het vorige jaar, een netto-extrapolatie, een afdrukvoorbeeld, boekhoudkundige documenten met de overdracht van gegevens in de financiële boekhouding en salarisadministratie tijdschrift, looncomponenten divisie en loongegevens evaluatie. De uitvoering van betalingstransacties door middel van clearing / DTA, overschrijving slip, cheques of betaling lijst.

Standard Line Gratis Loon & amp; Download inhoudelijke eisen

Extra pakketten zijn beschikbaar voor het hoofdprogramma

Enkele aanvullende pakketten voor Standard Line gratis Loon & Download inhoud van de fabrikant, onder meer op het gebied van short-time uitkering, dagloon module, datacenter module, certificering middelen, payroll documenten printen op gewoon papier, evenals een import-interface voor tijdregistratie. Andere programma's op het gebied "belastingen & inhoud" Gratis download beschikbaar in onze software catalogus.