met de Download de Easy Gastro POS-software krijgen restaurateurs een nuttige software die hen in het dagelijkse bedrijfsleven veel werk afneemt. Aangezien het POS-systeem ondersteunt een breed scala aan hardware, kunnen processen geoptimaliseerd worden in het restaurant of café. Het resultaat: een opluchting voor de dienst personeel en meer tevreden gasten.

Moderne gastronomie, dankzij Easy Gastro POS-software te downloaden

Altijd met de achtergrond van "De gast is koning" naar restaurateurs streven elke dag om het goed te maken aan hun gasten. Vriendelijk en snelle service, de bouten en moeren zijn in de industrie, in het bijzonder wanneer het restaurant vol te barsten aan de laatste stoel, obers, koks en bar personeel komen in roeien. Om aan de behoeften van de gasten in deze zeer spannende momenten, zijn er geavanceerde systemen geoptimaliseerde workflows te bieden. Gemakkelijk Gastro POS-software behoort tot precies deze systemen te downloaden. Zoals te zien is in de brede waaier van ERP-software, de behoefte aan specifieke oplossingen voor de industrie is enorm. Ook in de horeca sinds Erleicherungen zijn van harte welkom aan het eind, dit systeem voor restaurants, bars en Co is een echte aanrader.

Gemakkelijk Gastro POS-software te downloaden

Gemakkelijk Gastro POS-software laat niets te wensen over

Met de vakantie te downloaden de gebruiker de test versie van het hulpprogramma ontvangt. De gebruikersinterface is geoptimaliseerd voor touch screen apparaten, maar ook muis op. Het POS-systeem ondersteunt een breed scala aan hardware en mobiele apparaten. Zeg, het kan worden gebruikt op mobiele bestelsystemen en pc-kassa's. Het biedt ook de interface tussen alle apparaten en daarom geïntegreerde printer, barcodescanner en bonprinter die worden gebruikt zowel aan de balie en in de keuken te gebruiken.

POS-systeem met gebruiksvriendelijke Oberlfäche

Het oppervlak van de kassa's zijn optimaal ontworpen voor gebruik in restaurants. Thanks hiërarchie en vanzelfsprekend commando's en knoppen, zal de gebruiker goed vinden langs na een korte inwerkperiode. Goede handling en de grafische weergave van de tabellen maakt. Het systeem maakt het mogelijk om te vullen tot negen virtuele kamers met tafels. Dus, zowel binnen als buiten kan goed worden geïntegreerd. Bedienend personeel kan het gebruiken om orders, die vervolgens door het systeem naar de bar of keuken via het afdrukken van bonnen worden doorgestuurd nemen.

Gemakkelijk Gastro POS-software te downloaden beheer tafel

ERP-software met handige functies Gastro

Naast het nemen van orders, kan het splitsen van facturen en facturering van de tafels en comfortabele Reserveringen worden beheerd met het kassasysteem. Daarnaast is het downloaden van Easy Gastro POS-software zorgt voor de gewenste dag de belastingdienst ontvangsten aan het einde van de film. Deze kunnen direct worden uitgeprint, indien nodig, maar zal ook worden gearchiveerd. Vooral handig: Het programma bevat een back-up module om het verlies van belangrijke data in geval van een systeemcrash te voorkomen. Niet de software wilt restaurateurs missen Dienst krachten zoals de Easy Gastro POS-software te downloaden eenmaal met een dergelijk POS systeem werkte zal nooit opnieuw in te voeren het uit de hand loopt. Door het automatisch doorsturen van orders, de gebruiker bespaart een hoop van wegen en heeft meer tijd voor de gast.

Beperkingen van Easy Gastro POS-software

14 dagen trial versie, die is beperkt tot 30 programma begint.