Volledige versie: Gratis Office-sjablonen

De volledige versie gratis Office-sjablonen opereert onder de titel Het grote pakket Franzis Office en heeft meer dan volledig die naam verdiend. In vier delen van het programma, de Freeware meer dan 10.000 voorbeelddocumenten voor Microsoft Office samen.

Volledige versie: Gratis Office-sjablonen geschikt downloaden voor Office 2013

Hoewel de vier-delige download de volledige versie gratis Office-sjablonen draagt ​​de versie Extra 2010 en het programma launcher geeft ook Office 2007. Uit de test bleek dat de modellen van de documenten, alsmede de 2013er versie van de Office-suite gemakkelijk zou kunnen noemen. zijn opgenomen in het softwarepakket:

  • Wordsjablonen
  • Excel-sjablonen
  • Outlook sjablonen
  • PowerPoint Templates

Wie kent niet de juiste ding hier vindt, wordt verwezen naar de vele downloads voor drukwerk van alle soorten in onze software catalogus. zijn Levert de gratis templates voor Office door middel van een programma reeds genoemde starter. Dit zorgt ervoor dat de geselecteerde een van de vier oorspronkelijke verpakkingen in een interface die lijkt op Windows Verkenner en de documenten in eerste instantie verdeeld in sjablonen voor Excel, Outlook, PowerPoint en Word.

Gratis templates voor zakelijke en particuliere

In het volgende niveau van uw Volledige versie gratis Office-sjablonen Downloads dan is het kiezen tussen Templates voor de particuliere en zakelijke sector, de Outlook-patronen mails worden eerst verdeeld in tekst en groet berichten. Een overzicht niveau dieper je dan bereikt in de zakelijke sjablonen Categorieën zoals orderbevestiging, orde, communicatie en Form. Op het laagste niveau is de Sparten Handwerk, handel en diensten, het document templates worden dan eindelijk gevonden als zodanig.

meer dan 10.000 office-templates gratis te downloaden

De privé-sjablonen werden op vergelijkbare wijze verpulverd verdeeld in mappen en submappen. of Deze verdeling van de gratis Office-sjablonen het laatste woord is, lijkt op zijn minst moeilijke vraag, vooral omdat op het gebied van voorbeelddocumenten voor privé-gebruik het soort niet altijd sluitend verschijnt.

Zoekfunctie vindt vrij snel op zoek templates voor Office

Een beetje sneller en meer gerichte leidt u de zoektocht om het gewenste resultaat, de nauwkeurigheid hit fungeert tevens uitbreidbaar. Althans in de korte test bevorderde de zoektocht naar "Pasen" Bijvoorbeeld, veel sjablonen voor de doop aan het licht. Als iets selectiever, zo niet perfect, immers de zoektocht demonstratie na "Kerstmis", De zoekfunctie kan overigens in hun opties dus verfijnen door te brengen alleen de exacte zoekterm te worden beperkt tot de weergave van de resultaten met hele woorden of in de variant "Google syntax" met een min volledig uit te sluiten gekenmerkte Tags van de zoekactie.

Preview-functie biedt een kijk op het monster document

de zoekresultaten, hetzij handmatig hetzij met de volledige versie gratis Office-sjablonen bereikt download, presenteerde het programma in de vorm van een lijst waaronder een kleine Vorschaubildchens. De grootte kan variëren, maar is zelf de hoogst mogelijke Pixelmaß nog te klein om te kunnen herkennen op iets, vooral omdat het de lijstweergave zal moeilijk aan flarden geschoten zijn.

meer dan 10.000 templates voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel gratis te downloaden

Zo behulpzaam als het al bewezen om een ​​voorbeeld in de linker benedenhoek van het programma, dat ook een deel van de Office-sjablonen voor een zinvolle preview nog te klein worden gepresenteerd. Hier is dus de enige Klik op de preview-knop in de linker navigatiebalk van de gratis templates voor Word, Outlook, PowerPoint en Excel kaarten vervolgens op ware grootte en bevat ook informatie over de toepassing en verwerking. Als u de juiste voor zijn doel sample document hebben geïdentificeerd, zal het opgeroepen door te klikken op het bijbehorende programma, op voorwaarde dat het is gedefinieerd in Windows als standaard. Als alternatief kan de ook eerst het gewenste sjabloon te kopiëren naar elke map op de harde schijf.

Gratis Office-sjablonen - kwantiteit of kwaliteit?

naar Kwaliteit van de individuele sjablonen voor Office alleen kan de enorme hoeveelheid documenten moeilijk om een ​​verklaring, die ook geldt voor de volledigheid van de selectie van templates worden gegeven. ook het beoordelen van de optiek niet gemakkelijk vallen, lijken, maar het grootste deel van de patronen, hoewel goed gestructureerd te klikken, maar geïllustreerd met illustraties die nu zelfs duidelijk een kwestie van smaak. Wie houdt er niet zoals afbeeldingen, kan vervangen in Word, Excel, Outlook en PowerPoint met uw eigen grafiek, dat geldt ook voor de lettertypen.

Sjablonen ook beperkt geschikt voor OpenOffice en LibreOffice

Anders, de bestanden in de volledige versie gratis Office-sjablonen kunnen Open met vrije mededinging OpenOffice of LibreOffice Microsoft's. Als gevolg van de nog steeds niet honderd procent compatibiliteit zijn hier, maar onvoorspelbaar Schommelingen in termen van design en vooral in Excel storing van macro's en formules ruim binnen de mogelijkheden behoort. Templates voor de gratis OpenOffice en LibreOffice zijn overigens ook te vinden in onze software catalogus templates voor de gratis OpenOffice en LibreOffice kunnen ook overigens te vinden in onze software catalogus.

Beperkingen van de volledige versie: Gratis Office-sjablonen

Gratis volledige versie door het registreren van de fabrikant

Beoordeling van de redactie

Gratis Office-sjablonen Download Recensie de redactie

map