de POS-software retail PosBill Fun Download ondersteunt zelfstandigen en bedrijven met de contactpersoon van de klant en in de boekhouding. Of Boutique, serviceprovider of schoenenwinkel, het flexibele kassasysteem scores met touch screen ondersteuning en een gebruiksvriendelijke interface.

POS-software retail PosBill Fun Download via touchscreen ondersteuning en coupon generator

Starten uitgereikt door annulering, noodsituatie factuur, kopie van de factuur, storting van contant geld, cash voucher, over te schakelen naar productgroep en Renner overzicht, kortingen en nog veel meer, PosBill Fun wacht met allerlei technische kroningen. Er is, bijvoorbeeld, kan het artikel modulaire bij alle retailactiviteiten samen de artikelen snel en effectief, die belangrijk zijn voor het huidige fiscale zijn gezet. Met behulp van eenvoudige grafische effectieve bouwsteen aanpak snel flexibele aanpassing van het aanbod zijn mogelijk. Individueel met zijn eigen beeld alle items kunnen worden gemaakt in delen management. Hier kunt u hoofd- en sub-groepen toe te wijzen en te onderscheiden tussen de aankoopwaarde en de verkoopprijs.

Extra's zoals ondersteuning van de schalen barcode, touch screen, een coupon generator en een verbeterde rapportage systeem completeren het shareware. Het kasboek van POS-software retail PosBill Fun gemaakt on demand dag-, maand-, kwartaal- of jaarcijfers. Een periode van tijd kan ook worden geselecteerd natuurlijk. Zelfs tussen de totale omzet, cash sales of sales medewerkers onderscheidt de POS-software. POS-software retail PosBill Fun adverteert met vele mogelijkheden en een uitgekiend totaalconcept aan klanten. Met flexibele opties, de POS-software past vrijwel voor elke individuele verrichting in de detailhandel. Een POS-software retail PosBill met uitgebreide functionaliteit is ook te vinden in onze downloadsectie.

POS-software retail PosBill Fun Download