de Schedule downloaden combineert een taak, en een taak, en een timer met een oppervlakte. De Duitstalige administrator bevat ook een lijst van alle regionale en nationale feestdagen van de Bondsrepubliek Duitsland.

Schedule downloaden met verjaardagen, jubilea en feestdagen

Het schema en agenda-functie van het programma is onderverdeeld in tabbladen voor de huidige dag of in een kwart mening. Op andere tabbladen kunt u de functies voor het oude data, en de timer te bereiken. Voor elke geregistreerde afspraak, kunnen gebruikers laten minstens drie keer te herinneren op elk gewenst moment met de freeware. Naast de jaarlijkse evenementen zoals verjaardagen of verjaardagen van gratis helper die doet denken aan de wettelijke feestdagen in Duitsland.

Bovendien kan men gemakkelijk te lezen vanaf het kalenderkwartaal wanneer in welke staat is wat vakantie. Met de gratis schema pc-gebruikers te beheren eenvoudig en snel de komende taken en afspraken. De eenvoudig te Duitse taal-interface scores gebruikt voor een extra overzicht van alle feestdagen in Duitsland.

Schedule downloaden